sponsor

IKLANKAN HOMESTAY ANDA



ANDA MEMPUNYAI HOMESTAY DAN TIDAK TAHU DI MANA LETAKKAN IKLAN HOMESTAY ANDA SECARA PERCUMA DAN MUDAH.

KLIK LINK DIBAWAH DAN HANTAR IKLAN HOMESTAY ANDA TANPA DAFTAR.
KAMI MENGUTAMAKAN IKLAN HOMESTAY

Read more

Homestay Murah Sungai Petani / penginapan selesa / taman batik



CARI HOMESTAY DI KAWASAN SUNGAI PETANI ??
MURAH , MUDAH , SELESA DAN BERDEKATAN DENGAN MASJID , BERHAMPIRAN DENGAN BANDAR-BANDAR UTAMA, STESYEN PETROL ,
DAN BERDEKATAN DENGAN MYDIN MALL ,TEMPAT MAKAN YANG SEDAP , TEMPAT PARKING KERETA YANG SELAMAT






ALAMAT KAMI :

O.K HOMESTAY
343, JALAN BATIK 1/1,
TAMAN BATIK,
 08000 SUNGAI PETANI KEDAH.
HUBUNGI:
SHUKRI 019-4003741, NURULHUDA 019-4001171
HARGA BOLEH DI RUNDING
Read more

TAWARAN KERJA KOSONG KERAJAAN 2016 TANPA MELALUI SPA


Kenapa HOT sangat jawatan kerajaan ini sehinggakan graduan kita menjadikan ianya matlamat utama dan akhir kerjaya mereka!

keutamaan dan kelebihan kerja kerajaan. Antaranya..

Elaun Perumahan
Cost of Living Allowance (COLA)
Imbuhan Tetap Khidmat Awam (ITKA)
Kenaikan Gaji Setiap Tahun
Kemudahan Pinjaman Wang
Cuti Tahunan mengikut kelayakan
Cuti Bersalin
Pinjaman Perumahan mudah
DUIT PENCEN atau KWSP
 Peluang melanjutkan pelajaran
Peluang naik pangkat
…dan banyak lagi!

Kenapa tak cuba masuk kerjaya kerajaan melalui Agensi Kerajaan? Kenapa hanya cuba melalui SPA?

>>MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI<<
Read more

panggilan peperiksaan ONLINE SEPARA PERUBATAN / Exam Online ada trick nya ?


Bagaimana dengan persediaan untuk
peperiksaan Separa Perubatan
anda? Harap semuanya berada
dalam keadaan teratur!

Ada yang ambil mudah kerana
ianya adalah peperiksaan Online

Tetapi percayalah, mengikut
pengalaman Tim Infokerjaya
ianya tidak memberikan anda
'advantage' besar.

Ini tanggapan calon;

"Open book maa! Waktu exam
pun boleh studi. Google ja"


Anda akan berada dalam keadaan
yang 'sangat kalut' bila
anda buat begini.

1 - Soalan banyak
2 - Talian internet sangat penting

Kita cadangkan anda hanya
buka browser peperiksaan sahaja.
Jangan buka multiple browser

Lihat apa berlaku pada calon
exam online yang lalu. Sistem
'hang + jammed'

Apa yang menyedihkan, ianya
tidak berlaku kepada semua
calon. Hanya sebahagian sahaja
dan majoriti mereka adalah
yang buka 'multiple browser'
dengan tujuan nak cari maklumat
masa jawab exam!

Erkkkk!

Jangan jadi macam ini. Buat
persediaan seawal mungkin.

Rujukan ini akan membantu persediaan
anda;

RUJUKAN TERBAIK EXAM ONLINE 2016

Jangan ambil mudah dan jangan
biarkan kesilapan ini membunuh
potensi lulus anda

Read more

Servis Pejabat/ Ruang Pejabat Untuk Disewa/ Kelana Jaya/ Petaling Jaya



 Miliki kelengkapan ruang pejabat atau servis pejabat PERIBADI anda dari harga serendah RM650 di Petaling Jaya/Kelana Jaya dan nikmati tawaran harga istimewa kami apabila anda menandatangani kontrak selama 1 tahun.

PROMOSI! Bayaran Bulanan:
- Ruang Pejabat standard untuk 1 pax: RM650/sebulan (Harga sebenar: RM850)
- Ruang Pejabat untuk 2pax: RM850/sebulan (Harga sebenar: RM1,000)
- Ruang Pejabat Signature untuk 3pax: RM1,350/sebulan (Harga sebenar: RM1,650)

**Bilik Signature - Menikmati cahaya matahari dari tingkap, kerusi eksekutif naik taraf, Kabinet tinggi, Wallpaper dinding dengan jam dinding, Ruang yang lebih besar


Kemudahan & Perkhidmatan yang disediakan:
- Meja pejabat
- Kerusi eksekutif (tinggi di bahagian belakang)
- Kabinet rendah beroda & mudah alih
- Penggunaan bilik mesyuarat selama 5 jam setiap bulan
- Akses 24 jam
- Alamat berprestij
- Ruang pejabat peribadi
- Bilik berhawa dingin
- Menerima kiriman surat & bungkusan bagi pihak anda
- Internet berkelajuan tinggi tanpa wayar (Unifi)
- Percuma kopi,English & Chinese tea dan air minuman
- Penyambut tetamu yang mengendalikan panggilan masuk
- 24 jam pengawasan keselamatan CCTV

Tempat / Kemudahan yang berhampiran:
- 5 minit berjalan kaki ke Paradigm Mall
- Perkhidmatan Aerobus dari Paradigm Mall ke KLIA & KLIA2
- Pengangkutan awam ke LRT Kelana Jaya
- 5 hingga 10 minit pemanduan ke LRT Kelana Jaya atau LRT Taman Bahagia
- 20 hingga 25 minit pemanduan ke Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah (Subang Airport)
- 40 hingga 45 minit pemanduan ke KLIA & KLIA2
- Laluan mudah melalui Lebuhraya Damansara Puchong (LDP) dan Lebuhraya Lembah Klang (NKVE)
- Pusat Gim 24 jam

Lokasi:Zenith Corporate Park

Lain-lain:
Pejabat Maya - RM420/setahun
Ruang Mesyuarat untuk Disewa - Waktu Pejabat (4 kredit/jam) atau Waktu Istimewa (6 kredit/jam)
Pejabat Sewa Harian - Waktu Pejabat (1 kredit/jam) atau Waktu Istimewa (12 kredit/hari)

Sila layari www.headquarters.my untuk harga terkini dan maklumat lanjut. Sila hubungi Willy Wong di talian +6010-2605640 dan bawa bersama kad perniagaan anda untuk lawatan.Terima Kasih.

Web Site: http://www.headquarters.my

nama*: willy wong

email yang sah*: hqbusinesscentre@gmail.com

tarikh*: 03/03/2016



Visitor IP: 219.92.22.248


Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com/
Read more

MENJANA PENDAPATAN PART TIME 2016 / MODAL KECIL UNTUNG BESAR





Ketahui teknik mudah untuk menjana pendapatan sampingan RM500 sebulan. Join CID sekarang. Hanya RM60.
Read more

TIP DAN PANDUAN MEMILIH KERJAYA DENGAN SWASTA EDISI TERLARIS 2016 / 3.3 Juta Kerja Kosong

Maklumat ini telah disahkan.
Sektor swasta telah mula
masuk menawarkan kerja
kosong di portal-portal
kerja kosong.

Atas proses 'check & balance'
pihak pembangkang telahpun
memberikan komen meragui
kemampuan kerajaan menyediakan
3.3 juta kerja kosong
seperti yang diumumkan
PM baru-baru ini.

Kita secara peribadi memandang
positif kritikan ini dan
pastinya kerajaan akan
melakukan sesuatu bagi mencapai
KPI 3.3 juta kerja kosong ini.

Kita telah nampak bagaimana
kerajaan melibatkan sektor swasta
bagi menepati janji ini.

Tak tahu sama ada skim khas
atau 'paksaan khas' kepada
swasta, tetapi pihak swasta
telah mula masuk menawarkan
kerja kosong kepada rakyat
Malaysia.

Positif kan?

Kerajaan umum janji..
Pembangkang kritik & pertikai..

... Kerajaan cuba kota janji
... Kerajaan cuba bukti pembangkang silap
... Pihak swasta libatkan diri

Siapa untung?
YA! Graduan dan pencari kerja
kosong yang untung!

Ambil peluang atas situasi yang
sedang berlaku ini. Sambar kerja
kosong yang ditawarkan.

Tapi pastinya anda perlu persiapan
yang tepat dan rapi untuk
sambar kerja kosong ini.

>> klik sini untuk maklumat lanjut<<
Read more

kontraktor ubah suai rumah puncak alam 0123905895


RIZAL RENOVATION AND PLUMBING 0123905895
CO . NO . P . 002359196.
ubahsuai rumah / pejabat
buat porch / dapur
pasang tile / jubin
kerja kerja paip
baiki atap bocor
pintu& tingkap
buat cabinet kayu / batu
potong pokok / rumput
plaster ceiling
grille & awning & auto gate
wiring plug & main suis
membaiki bilik air / tandas
mengecat rumah / pejabat
Tukar atap dan lain lain
jika tuan / puan berminat sila hubungi di talian 012 3905895 .perkhidmatan berkualiti

WEBSITE / BLOG: www.afrizalrenovation.com

NAMA PENGIKLAN*: afrizal

Email YANG SAH: afrizalabai@gmail.com



Visitor IP: 123.136.106.19


Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com/
Read more

MINAT AMBIL GAMBAR?? / TUKAR HOBI KEPADA DUIT


Tahukah anda fotografi ialah satu hobi yang sangat menguntungkan? Tanpa modal yang besar dan peralatan canggih pun, sesiapa sahaja termasuk anda boleh memulakannya. Dengan syarat anda mestilah mengetahui langkah-langkah yang betul bagaimana untuk bermula dari awal sehingga ke tahap mengembangkannya.

Anda bayangkan dengan berbekalkan kamera DSLR dan cara marketing yang betul, anda akan mendapat sekurang-kurangnya dua projek fotografi perkahwinan setiap bulan. Dan untuk satu majlis perkahwinan anda boleh kenakan bayaran sebanyak RM1,500. Dua majlis perkahwinan anda dapat RM3,000. Tolak kos cetak custom album, gambar dan sebagainya, anda masih boleh untung sekitar RM2,000 sebulan.

Kebanyakan orang tidak mengalami masalah besar mengeluarkan banyak wang untuk berkahwin kerana mereka mendapat sebahagian sokongan kewangan dari ahli keluarga dan saudara-mara. Ramai bakal pengantin sanggup membuat pinjaman peribadi dengan bank untuk mengadakan majlis perkahwinan secara besar-besaran ala-ala VIP. Lagipun hasil wang sedekah yang akan diterima dari para tetamu mungkin boleh cover sekurang-kurangnya 30% daripada kos belanja kahwin.

Untuk mengupah jurufoto yang berkebolehan menghasilkan foto-foto perkahwinan yang cantik, mereka tidak kisah untuk membayar sehingga ribuan ringgit. Asalkan mereka puas hati supaya foto-foto perkahwinan mereka boleh diabadikan menjadi kenangan terindah. Jika anda pandai shoot dan bijak menawarkan pakej yang menarik, jangan terkejut ada bakal pengantin yang sanggup membayar sehingga RM4,000

Peluang Jana Pendapatan Dengan Bisnes Fotografi!

Jika anda seorang lepasan SPM atau sedang belajar di IPT, mungkin anda terfikir apakah peluang terbaik untuk dapatkan income secara lumayan. Anda mungkin tidak mahu jadi terlalu kaya-raya, tetapi kalau boleh beli motor, laptop, smartphone, pakaian atau apa-apa sahaja keperluan, apa salahnya mencuba satu peluang bisnes mudah yang mampu memberikan pulangan sekurang-kurangnya RM500 sebulan.

>>>MAKLUMAT LANJUT SILA KLIK SINI<<<

Read more

PANDUAN DAN TEKNIK LETUPKAN JUALAN DI INSTAGRAM / KHAS UNTUK MENIAGA DI INSTAGRAM


Tahun 2016 semakin menggila…

Idea pemasaran kita juga kena ‘gila’. Teknologi berlalu terlalu pantas. Kita tak boleh dah nak guna cara lama yang biasa-biasa tu.

Tindakan kita perlu agresif sepantas peredaran teknologi & masa.

Sekarang tahun 2016…

Kita kena pandai kaji trend terkini kegemaran rakyat Malaysia…

Di mana mereka berkumpul?
Di mana mereka bersembang?
Di mana mereka lebih banyak luangkan masa?
Jika kita tidak endah semua perkara yang berlaku di sekeliling kita, maka bersedialah untuk rugi bertimpa-timpa…

Iklan kita akan boring & tiada sambutan..

Di saat pesaing kita berlumba-lumba mengumpul bilangan pelanggan, kita pula terhegeh-hegeh buat pemasaran yang sama & tiada hasilnya..

Teruskan membaca dengan melihat testimoni-testimoni
dengan klik sini

Read more

RAHSIA MENJEMPUT REZEKI 2016

Pernahkah anda merasa, kadang-kala begitu sukar untuk anda memperolehi wang? Apabila memperolehi wang, seringkali ia tidak mencukupi.. lebih teruk lagi, setiap bulan, pasti akan ada sahaja hal-hal di luar jangkaan yang berlaku yang menyebabkan anda perlu mengeluarkan wang dari poket anda.

Kereta eksiden, anak sakit, kawan nak pinjam duit, peti ais di rumah rosak, isteri merajuk ajak pergi bercuti, bil air dan elektrik tiba-tiba melambung tinggi, kedai depan rumah buat jualan murah, kena tipu dengan skim pelaburan cepat kaya dan bermacam-macam lagi. Setiap bulan, ada sahaja perkara yang meragut keluar duit anda dari poket.. .. agak sukar untuk membuat sebarang simpanan. Lebih malang... kadang-kala terpaksa berhutang pula dengan rakan-rakan.

Nak kata gaji kecil? Tidak juga!...

Nak kata suka enjoy? Tidak juga!...

Nak kata tidak tahu urus duit? Tidak juga!...

Kadang-kala, ramai yang terlepas pandang. Mereka menyangka, segala rezeki yang mereka perolehi adalah disebabkan usaha titik peluh mereka semata-mata. Sedangkan, segala-galanya adalah pemberian dari Allah. Segala-galanya adalah dibawah kekuasaanNYA. Ia mampu menambah, mengurangkan serta menarik segala rezeki yang diberikan pada bila-bila masa sahaja dengan pelbagai cara.

Anda pasti pernah mendengar berita atau cerita..

Si Bapa yang perlu membayar wang tebusan kerana si anak telah diculik
Banglo mewah yang ranap akibat tanah runtuh
Kereta baru yang terjunam ke dalam lombong
Si muda yang kaya tetapi jatuh miskin di hari tuanya..
dan berbagai-bagai lagi kisah yang menginsafkan..

Apakah Tanda Rezeki Anda Diberkati Atau Tidak?

KLIK SINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Read more

PETUA MENIAGA AISKRIM / BERMINAT UNTUK BISNES AISKRIM ???


Bukan bisnes aiskrim yang biasa-biasa, tapi ini luar biasa… Inilah salah-satu perniagaan yang...

Tidak memerlukan modal runcit yang besar,
Tidak memerlukan kepakaran atau skill yang tinggi,
Tidak akan mengganggu waktu bekerja sepenuh-masa anda jika anda seorang pekerja makan gaji di sektor Kerajaan atau Swasta.

Bisnes Aiskrim Ni Memang Nampak Macam Best, Tapi....
Mungkin anda ada kemusykilan yang buatkan anda terhenti seketika untuk mulakan perniagaan Aiskrim.

Adakah ini yang buatkan anda pening kepala memikirkannya ...

“Orang kata nak berniaga ni kena ada ilmu. Kalau tak de memang lambat sikit nak berjaya. Dekat mana nak tahu ilmu tu?”
“Tak akan aku nak jadi bangla pulak. Pergi round dekat taman permainan. Buatnya jiran aku nampak, fuh malu beb…”
“Untung ke bisnes ais krim ni? Nak jual dekat mana? Macam mana boleh dapat sampai RM5k sebulan tu? Mesti margin dia besar…”
“Nak jual aiskrim. Mesti kena tahu resepinya. Cara buatnya, mana nak dapat semua resepi tu?… ais krim Malaysia 20 sen tahu lah aku buat..”
“Daripada segi cerita, memang minat dah ni… tapi apa langkah pertamanya? Macam mana nak mula? Nak kena buat apa dulu?”
“Berapa modal mulakan bisnes ais krim ni? … Apa barang kena beli? Guna mesin apa? Bagaimana cara prosesnya?”

>>Maklumat lanjut sila klik sini<<<
Read more

plumbing dan renovation 0176239476 azlan area wangsa maju / taman melawati


kami membuat kerja kerja ubahsuai rumah & pejabat ubahsuai bilik air baiki bumbung juga atap bocor mengecat pasang tailes pasang plaster siling membuat kerja kerja paip membaiki sinki tandas tersumbat kami juga membuat kerja wiring seperti pasang lampu kipas water hiter buat point lampu plug chek wiring shot dsb jika puan dan tuan berminat hubunggi...017-623-9476 azlan harga boleh di runding terimah kasih kerana menghubung kami...

WEBSITE / BLOG: mohdazlanafik1.blogspot.com

NAMA PENGIKLAN*: azlan afik

Email YANG SAH: mohdazlanafik@gmail.com



Visitor IP: 175.139.117.150


Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com
Read more

Tuisyen bahasa Inggeris / MELAKA



Tuisyen bahasa Inggeris oleh guru wanita di rumah guru. (bandar Melaka) Untuk kanak kanak dan orang dewasa. Belajar bertutur bahasa Inggeris dengan yakin. Sila hubungi Puan Mariam 017-2305944

Web Site:

nama*: siti kanniah

email yang sah*: sitikanniah@gmail.com

tarikh*:2/12/2016


Visitor IP: 1.32.127.243


Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com/
Read more

MODAL KECIL UNTUNG BESAR / PROJEK DUIT MASYUK 2016


Cepat Balik Modal. Cepat Mendapatkan Untung. Modal kecil dengan HASIL YANG BESAR....

Read more

Projek 5K Setiap Bulan


PROJEK BEBAS HUTANG::
Nak gandakan simpanan anda sehingga Rm62,000 dalam setahun dengan bermodal Rm10?
Ada jaminan modal..
No worries..Saya akan bimbing anda sampai berjaya.. Kalau kamu berjaya saya pun berjaya!!

WEBSITE / BLOG: http://www.DanaNiaga2u.com/sempoi13

NAMA PENGIKLAN*: Anken

Email YANG SAH: ankengroups@hotmail.com



Visitor IP: 175.138.151.88


Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com/
Read more

Beg Deuter Vietnam Murah


 Jom Singgah Ke Kedai Online Beg Travel, Hiking & Camping

Terdapat Pelbagai Saiz dan Model
Jenama Deuter & Karrimor
Made in Vietnam

KLIK http://begdeutersale.blogspot.com

untuk tempahan WhatsApp 018-6650541

WEBSITE / BLOG: http://begdeutersale.blogspot.com

NAMA PENGIKLAN*: Wan

Email YANG SAH: malaya313@gmail.com



Visitor IP: 60.50.218.24


Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com
Read more

ROAD SAFETY/TRAFFIC MANAGEMENT PRODUCTS SUPPLIER - MKH TRAFIKHTT



 MKH TRAFIK, a manufacturer and supplier of road safety/traffic management products, specialises in diverse range of quality items that offer cost reduction, lowers maintenance costs, ensure safety and benefits to the environment.

MKH TRAFIK'S main supplies are:


FLAGMAN ROBOT WITH CHARGER

* Single hand c/w H-stand
* Size 6ft (adjustable height)
* Size 1800mm(H) x 1000mm (L) (adjustable height)
* H stand dimension : 700mm(H) x 700mm(L) x 50mm(W)
* Weight 35kg
* Battery 12v 45ah,NS 60
* Anatomy days: 12-48hrs
* c/w safety helmet, rain suit and flag
* Warranty 1 month for hand and motor

SOLAR OBSTRUCTION MARKER/BRIDGE PANEL

* Panel size: 900mm (H) x 300mm (W)
* Backup time: 4-5 days anatomy with 12 hours daily operation
* Battery: 6v, 4.5ah
* Solar Panel: 12v, 5watt
* Quantities of LED: 49 pcs of Super Red flux L.E.D Light
* Material: Aluminium Composite Panel (ACM)
* Reflective Sheeting: 3M HIP Reflective Sheeting
* Warranty: 1 year except vandalism

SOLAR CHEVRON PANEL

* Size: 1500mm (L) x 600mm (H) X 45mm (W)
* Solar Panel: 12v, 5watt
* Battery: 6v, 4.5ah rechargeable
* LED: 10mm Red Flash Super Bright LED
* Total of LED: 102pcs
* Anatomy days: 4 – 5 days
* Burning Hours: 35'000 to 55'000 hours
* Blinking Rate: 30 – 35 blinking per minute
* Reflective Sheeting: 3M HIP Reflective Sheeting
* Warranty: 1 year except vandalism

SOLAR CHEVRON

* Size: 750mm (H) x 600mm (L)
* Solar Panel: 12v, 5watt
* Battery: 6v, 4.5ah
* LED: 51pcs 10mm Red Flash Super Bright LED
* Burning Hours: 35'000 to 55'000 hours (12hours operation day)
* Blinking Rate: 30 – 35 blinking per minute
* Reflective Sheeting: 3M HIP Reflective Sheeting
* Warranty: 1 year except vandalism

SOLAR FLASHING ARROW

* Size: 1150mm (L) x 1000mm (W)
* Battery: 6v, 4.5ah
* Anatomy days: 4 – 5 days
* Solar Panel: 12v, 5watt
* Material: Aluminium Composite Panel (ACM)
* Sticker: EG Orange Sticker
* LED: 10mm super Amber flash bright LED
* Total of LED: 78 LED
* Each Lens Size: 3"
* Per Lens: 6 LED
* Total Lens: 13 lens
* Warranty: 1 year except vandalism

GIANT SOLAR FLASHING ARROW

* Size: 1600mm (H) 1400mm (L) x 25mm (W)
* Battery: 6v,12ah
* Anatomy days: 4 – 5 days
* Solar Panel: 16watt,
* Material: Aluminium Composite Panel (ACM)
* Sticker: EG Blue Sticker
* LED: 10mm super Amber flash bright LED
* Total of LED: 216 LED
* Each Lens Size: 3"
* Per Lens: 6 LED
* Total Lens: 36 lens
* Warranty: 1 year except vandalism

SOLAR FLASHING GUIDE BOARD LIGHT

* Size: 1150mm (L) x 600mm (W)
* Battery: 6v, 4.5ah rechargeable
* Anatomy days: 4 – 5 days
* Blinking mode: 2 options (left or right)
* Solar Panel: 12v, 5watt
* Material: Aluminium Composite Panel (ACM)
* Sticker: Black background
* LED: 10mm super Amber flash bright LED
* Lens Size: 3"
* Per Lens: 6 LED
* Total Lens: 15 lens
* Warranty: 1 year except vandalism

SOLAR WARNING LIGHT/AMBER LIGHT

* LED: 49 LED, 10mm Ø
* Battery: 6v, 4.5ah
* Solar Panel: 12v, 5watt
* Color: Amber
* Size: 300 Ø
* Anatomy days: 4 – 5 days
* Warranty: 1 year except vandalism

TEMPORARY SIGNBOARD (REAM/LLM STANDARD)

Materials :    ACP – Aluminium Composite 3.0mm thk
Sheeting :    Diamond Grade / HIP Grade / EG Grade
Post        :    Tripod/Stand/Pole

REFLECTIVE DISC

Materials :     PVC Foam 1.0mm Thk
Sheeting :     Diamond Grade / HIP Grade Reflective Sheeting
Size        :     75dia x 1.0mm thk x fluorescent orange diamond grade / 80mm (H) x 130mm (L) x 1.0mm thk (W) x white HIP / 75mm (H) x 100mm (L) x 1.0mm thk (w) 3m HIP white

STRING DELINEATOR

Per Roll  :       50meter
Material  :       Polypropylene 4.0mm thk
Sheeting :       EG Grade Reflective Sheeting
Color      :       Yellow Reflective Sheeting

For futher details, call:

MKH TRAFIK,
No: 9-2, Jalan Pusat Perniagaan 2,
Pusat Perniagaan Sg.Jelok,
Taman Sg.Jelok,
43000, Kajang,
Selangor.

HP : +60176334713
Tel : +603-8734 5372
Fax : +603-8739 5372
Email : sales1@mkhtrafik.com

WEBSITE / BLOG: http://www.mkhtrafik.com

NAMA PENGIKLAN*: Leena

Email YANG SAH: sales1@mkhtrafik.com



Visitor IP: 113.210.1.12


Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com/
Read more

EVOLUSI BARU DALAM DUNIA NETWORK



 MyDay.Net merupakan satu EVOLUSI BARU DALAM DUNIA NETWORK di mana program ini direka khas bagi tujuan menjana pendapatan secara berterusan. Dengan hanya bermodalkan RM100 anda akan mendapat sebuah PowerBank (10,400mAh) dan sekaligus layak menerima pelbagai BONUS dan INSENTIF secara infiniti sehingga mencapai PULUHAN malah RATUSAN RIBU RINGGIT!!!

Dengan berkonsepkan sistem terbaru iaitu Konsep InStALL (Incentive Share To All) semua peserta akan diletakkan di dalam satu kumpulan (table) dan setiap penyertaan baru dari tajaan salah seorang ahli, maka semua peserta di dalam kumpulan tersebut akan menerima Insentif dan Bonus...! Menarik bukan ???

Program ini juga adalah di bawah Kawalselia : Koperasi Empayar Usahawan Melaka Berhad

Melalui Sistem & Konsep Termoden & Terkini tersebut, 4 Perkara Yang Akan Anda Miliki :

Gadjet
BONUS TAJAAN (Sponsor Bonus)
BONUS GANTIAN (Replacement Bonus)
INSENTIF (Incentive)

sebagai ahli..anda dapat
1) power bank 10400mh
2) bonus taja rm20
3) bonus insentif rm5
4) bonus replacement rm10

Kepada yang berminat untuk menyertai program ini, sila wassap saya
012-5695276 - Suhairi

WEBSITE / BLOG: http://www.my-day.net/index.html

NAMA PENGIKLAN*: Ahmad Suhairi

Email YANG SAH: casper85suhairi@gmail.com



Visitor IP: 203.135.190.2


Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com/
Read more

BADRUL RENOVATION DAN PLUMBING 0172192142 / 03-41012449 TAMAN SAMUDERA



 PERHIKMATAN KAMI
-BINA RUMAH
-UBAHSUAI RUMAH DAN PEJABAT /OFFICE
-UBAHSUAI BILIK AIR DAN DAPUR
-BUAT PORTH DAN PARKING
-KERJA-KERJA PAIP
-PASANG TILES, TILE, JUBIN
– PASANG PARTATION
-BUAT PLASTER CEILING
-BUAT PAGAR DAN TEMBOK
-BUAT CABINET DAN TABLE TOP
-CAT RUMAH DAN PEJABAT /OFFICE
-PASANG LAMPU,KIPAS,POWER POIN DAN PENDAWAIAN
-BAIKI ATAP BOCOR DAN BUMBUNG
-TUKAR DAN CUCI TANGKI AIR
-BAIKI TANDAS SUMBAT DAN SINGKI
-PASANG PINTU DAN TINGKAP
-BUAT GRILLE DAN AWNING DLL.
-TAMPA CAS TRANSPORT
-BERKUALITI HARGA BERPATUTAN
-KAMI MENERIMA TAMPAHAN KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SHAJA
BADRUL 03-41012449 / 017-2192142

WEBSITE / BLOG:

NAMA PENGIKLAN*: badrul

Email YANG SAH: pakar.home.renovaion@gmail.com



Visitor IP: 175.141.136.107


Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com/
Read more

lubuk duit



 Salam Genius.
Berita baik kepada semua rakan facebook dan pengguna smartphone kerana saya baru saja siapkan web menaja secara auto dalam program la genius network. dimana sistem ini direka khas istimewa untuk anda yang:
✅ tak pandai nak promosi
✅ tak banyak masa nak online
✅ baru nak berjinak dalam bisnes online
✅ ingin tambah pendapatan bulanan
✅ tak reti nk menjual di facebook
✅ sibuk uruskan rumah dan family


jangan risau dengan sistem promosi web autosponsor kami anda cuma perlu daftar percuma dulu dalam website.. dan.. lihat bagaimana ia berjalan. Setelah yakin anda trus boleh upgrade
Anda tidak rugi apa kerana anda ada 2 kelebihan dimana bila anda dapatkn produk ini anda dapat;
1) Jimatkn harga letrik dan minyak
2) Peluang berniaga dan dapat bonus

WEBSITE / BLOG: http://jutawanlagenius.com/ANI4U88

NAMA PENGIKLAN*: ani

Email YANG SAH: hatimas@ymail.com



Visitor IP: 175.143.186.220


Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com/
Read more

FORMULA KURUS TANPA KELUAR MODAL

Dah Cuba 1001 Cara, Tapi Masih Tak Berjaya Kuruskan Badan?
Sesiapa Sahaja Boleh Kuruskan Badan

Adalah tidak adil jika niat baik untuk kuruskan badan hanya mampu dilakukan oleh mereka yang berduit.

Masakan tidak, memiliki suplemen kesihatan dan ubat ajaib kuruskan badan pun mencecah ratusan ringgit seminggu.Jadi, sudah tentu mereka yang banyak duit sahaja yang boleh kuruskan badan. Itu adalah YIDAK ADIL bukan?

Malah, duit-duit tersebut boleh digunakan untuk pelaburan mahupun untuk simpanan hari tua anda.
Saya faham masalah anda.

Oleh sebab itu, saya tampilkan diri ke hadapan anda pada hari ini untuk anda belajar tentang perkara-perkara berikut:

Tak payah suplemen kesihatan setiap bulan mencecah ratusan ringgit.

Cara diet pemakanan yang seimbang yang sebenar.

Cara senaman, kekerapan senaman dan teknik senaman.

Bagaimana memastikan gaya hidup anda sihat selamanya.

Jika anda benar-benar mahu mengurangkan berat badan dan menjadikan kehidupan anda lebih ceria, kaya dengan kesihatan dan lebih berkeyakinan , anda perlu berubah sekarang – untuk belajar dan berdisiplin mengikut cara saya.

Jika anda ada bajet lebih, anda boleh beli beberapa peralatan senaman yang terbaik untuk kesihatan anda.

 TERUSKAN BACAAN DENGAN KLIK SINI

Read more

BERMINAT UNTUK BISNES AISKRIM ???

Memulakan Bisnes Aiskrim
Bukan bisnes aiskrim yang biasa-biasa, tapi ini luar biasa… Inilah salah-satu perniagaan yang...

Tidak memerlukan modal runcit yang besar,
Tidak memerlukan kepakaran atau skill yang tinggi,
Tidak akan mengganggu waktu bekerja sepenuh-masa anda jika anda seorang pekerja makan gaji di sektor Kerajaan atau Swasta.

Bisnes Aiskrim Ni Memang Nampak Macam Best, Tapi....
Mungkin anda ada kemusykilan yang buatkan anda terhenti seketika untuk mulakan perniagaan Aiskrim.

Adakah ini yang buatkan anda pening kepala memikirkannya ...

“Orang kata nak berniaga ni kena ada ilmu. Kalau tak de memang lambat sikit nak berjaya. Dekat mana nak tahu ilmu tu?”
“Tak akan aku nak jadi bangla pulak. Pergi round dekat taman permainan. Buatnya jiran aku nampak, fuh malu beb…”
“Untung ke bisnes ais krim ni? Nak jual dekat mana? Macam mana boleh dapat sampai RM5k sebulan tu? Mesti margin dia besar…”
“Nak jual aiskrim. Mesti kena tahu resepinya. Cara buatnya, mana nak dapat semua resepi tu?… ais krim Malaysia 20 sen tahu lah aku buat..”
“Daripada segi cerita, memang minat dah ni… tapi apa langkah pertamanya? Macam mana nak mula? Nak kena buat apa dulu?”
“Berapa modal mulakan bisnes ais krim ni? … Apa barang kena beli? Guna mesin apa? Bagaimana cara prosesnya?”

>>Maklumat lanjut sila klik sini<<<

Read more

BEBAS RESDUNG DAN HILANGKAN JERAWAT Sepantas 3 Hari


 UBAT RESDUNG tanpa kesan sampingan. 100% daripada herba semulajadi. WhatsApp/SMS Ke 019-637 5402 Untuk Beli Sekarang. Cara pembelian akan dihantar terus ke telefon anda.

Khusus untuk menyembuhkan penyakit-penyakit resdung peringkat awal dan kronik. Sesuai untuk lelaki dan perempuan (kecuali hamil dan menyusukan anak bawah 7 bulan). Boleh diambil kanak-kanak berumur 7 tahun ke atas.

Harga Promosi: 1 Botol RM60 / 2 Botol RM100
1 Botol Mengandungi 60 biji kapsul

Facebook: http://www.fb.com/ubatbebasresdung

WEBSITE / BLOG: http://ubatbebasresdung.com

NAMA PENGIKLAN*: UbatBebasResdung

Email YANG SAH: ubatbebasresdung@gmail.com



Visitor IP: 175.143.121.86


Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com/
Read more

apartment seroja bukit jelutong for sale





 URGENT!!!!!!!!!!
SEROJA APARTMENT BUKIT JELUTONG FOR SALE
UNIT DEVELOPMENT AND CHARACTERISTICS
Unit Type: Apartment
Size: 850 sqft
No of Rooms: 3
No of Baths: 2
Tenure: Freehold
ADDITIONAL FEATURES:
• Unit facing the highway
• 1 covered parking lot, covered motorcycle bays, car washing bays & got lift (fifth floor only)
• 24 hours security, guard house & surau
• Playground, Badminton, basket ball court, volley ball, takraw court
• Nice environment
• Very strategic location
• Suitable for Own Used or Investment
• Rental rate can fetch up to RM 1500
NEARBY AMENITIES:
• Near to amenities, within walking distance (Restaurant, Retail Shops, Shopping malls,Banks, Schools, Petrol Station,politeknik shah alam, giant, Tesco stadium shah alam & etc)
ACCESIBILITY:
• Easily accessible via highway nkve, Guthrie, Federal and public transport etc bus station to around shah alam
ASKING PRICE – RM 320,000 only
FOR VIEWING APPOINTMENT, CALL / SMS
NURUL
0179757016
MNKL

WEBSITE / BLOG:

NAMA PENGIKLAN*: nurul

Email YANG SAH: nurul.mnkl@gmail.com



Visitor IP: 118.101.107.31


Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com/
Read more

side income hanya RM60


Ketahui teknik mudah untuk menjana pendapatan sampingan RM500 sebulan. Join CID sekarang. Hanya RM60.
>>>klik sini<<
Read more

GEGARKAN BISNES ANDA DENGAN KUASA EMAIL MARKETING


Samada anda peniaga online atau offline , anda semestinya ada satu sistem bertujuan mempromosikan produk anda .

Tahukah anda Oswald Justin menjana pendapatan RM28,500 Hanya dengan Kuasa Email Marketing..Dan dia hanya perlukan 30 Hari!

Kuasa Email Marketing akan membantu anda:

Membina MINISITE  Percuma dalam masa 15 minit!

Mengumpul 500 Mailing list dalam masa 7 hari!

Follow up email untuk convertkan iklan anda kepada SALE!

>>klik sini untuk maklumat lebih lanjut<<

Read more

Proton Iswara Sedan Untuk Dijual / Kajang / Harga Boleh Dirunding



RM 5K - nego (a. s. a. p. )
Road tax sehingga Julai 2016
Enjin berkeadaan baik
Sport rim 15 Inch
Aircondition+Tinted+Radio

0136981848 (Jefri)

WEBSITE / BLOG:

NAMA PENGIKLAN*: Jefri

Email YANG SAH: azim.pfid86@gmail.com



Visitor IP: 203.217.176.18


Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com/
Read more

SUSU KAMBING COKLAT TERBARU DI PASARAN / MINUMAN KHASIAT SEISI KELUARGA


Assalamualaikum,
Salam 1 MUHARAM - 14/10/2015 - RABU
DARIPADA HAYYGOAT MARKETING

susu kambing hayygoat " minuman khasiat untuk seisi keluarga"
Kini susu kambing coklat sudah berada di pasaran...

- Paket 1kg Asli/Coklat= RM70
- Botol 500grm Asli/Coklat = RM40
- Paket sachet 20 paket kecil x 23grm Asli/Coklat = RM39
- Papan sachet 20 paket kecil x 23grm Asli/Coklat = RM39

Senarai Stokis
https://www.facebook.com/notes/susu-kambing-hayygoat/senarai-stokis-susu-kambing-hayygoat/186396941519859
FB
https://www.facebook.com/Hayygoat
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004486633441
BLOG
http://hayygoat.blogspot.com/
WEBSITE:
www.hayygoat.com
panpage:
http://panpages.my/listings/my617118-hayygoat-goat-milk

Hayygoat Marketing (002252943-M)
17, JALAN 9/2, TAMAN IKS, SEKSYEN 9,
BANDAR BARU BANGI, 43650.
SELANGOR DARUL EHSAN.
TEL: 03-8923 1600
FAX: 03-8926 7373

WEBSITE / BLOG: hayygoatsusukambing@gmail.com

NAMA PENGIKLAN*: hayygoat

Email YANG SAH: hayygoatsusukambing@gmail.com



Visitor IP: 219.92.235.108


Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com/
Read more

teddy bear besar


Ada menjual Teddy Bear....siapa yang berminat untuk memiliki atau hadiahkan kepada orang yang tersayang....saya ada menjual teddy bear yang bersaiz besar 1.6 meter dengan harga yang paling murah daripada dijual di kedai-kedai...harganya RM150 termasuk dengan kos penghantaran sehingga ke rumah anda bagi semenanjung malaysia....bagi sabah/sarawak kos penghantaran rm50....jika berminat sila PM / whatsap / sms / call saya di +6011-23726156...mari lah order dengan segera... promosi terhebat.. gambar teddy bear yang berminat boleh saya bagi menerusi email ismail.mohamedsaid@yahoo.com.my..
* warna coklat, putih, biru, purple, oren & pink
* Stok baru
* boleh beli secara borong / pukal

Teddy Bear sells .... who are interested in owning or gift to your loved ones .... I have to sell large-sized teddy bear 1.6 meters with the cheapest prices of sale in stores ... it costs RM150 including the delivery costs up to your house for Peninsular Malaysia .... for sabah / Sarawak RM50 shipping costs .... if interested please PM / whatsap / sms / call at +6011-23726156 ... let me order it immediately .. . promotion of best .. picture teddy bear who is interested can email me for through ismail.mohamedsaid@yahoo.com.my ..
* Brown, white, blue, purple, orange and pink
* New Stock
* Can buy wholesale / bulk

Web Site:

nama*: ISMAIL MOHAMED SAID

email yang sah*: ismailsaidesa@gmail.com

tarikh*: 09/28/2015



Visitor IP: 202.60.56.219


Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com/
Read more

RESEPI DAN BUAT KUIH CHEESE TART DI RUMAH


Bosan Kerana Tart Yang Di Beli Tidak Sedap? Anda Ingin Belajar Untuk Membuat Tart Anda Sendiri? Ingin menunjukkan yang anda juga pandai buat kuih raya lagi lagi Cheese Tart yang sedap.

Bolehkah anda buat cheese tart ini dari rumah tanpa ke kelas?

Sebenarnya, kehadiran anda kelas untuk belajar secara terus memang di galakkan. Ianya seperti anda ke kelas di sekolah. Ada guru yang boleh mengajar dan membimbing anda. Anda boleh bertanya soalan secara langsung kalau anda tidak faham. Anda kebaikkannya juga.

Namun jika anda tiada masa, tiada modal atau mempunyai masalah lain. Maka pembelajaran secara sendiri dari rumah pun bukanlah satu masalah besar ASALKAN anda mempunyai panduan yang boleh membimbing anda akan cara cara membuat kuih yang anda mahukan.

Ebook ini mengandungi resepi membuat 4 jenis tart iaitu Bluberry Cheese Tart, Tart Telur, Tart Coklat dan juga Tart Buah Buahan. Anda akan ditunjukkan cara membuat kulit tart, penyediaan filing cream cheese, proses membakar tart dan juga hiasan tart. Banyak gambar di masukkan untuk melihat dengan lebih detail dan termasuk juga tentang kos kos dan bahan bahan yang anda perlukan di dalam proses penyediaan.

>>DAPATKAN EBOOK STEP BY STEP DENGAN KLIK SINI<<
Read more

PANDUAN BUAT BANNER ATAU GRAFIK GUNA PHOTOSHOP


Kit Grafik Turbo adalah kit yang direka Khas untuk golongan Marketer atau Peniga. Tujuan utama adalah untuk Naiktaraf Kualiti Grafik dan menarik lebih banyak pelanggan dan seterusnya meningkatkan Keuntungan. Sesuai untuk Semua walaupun tidak mahir menggunakan Photoshop.

>>>MAKLUMAT LANJUT SILA KLIK SINI<<<

Read more

renovation dan plumbing 012 3383872 area sentul





IKLAN ANDA: Bagi warga Kuala Lumpur dan Selangor DE yang memerlukan khidmat renovasi dan pasang paip di kediaman atau pejabat silalah hubungi kami di 012 338 3872.
Antara servis yang kami tawarkan adalah:

-UBAHSUAI RUMAH DAN PEJABAT /OFFICE
-UBAHSUAI BILIK AIR DAN DAPUR.
-BUAT PORTH.
-KERJA-KERJA PAIP.
-PASANG TILES PASANG PARTATION.
-BUAT PLASTER CEILING.
-BUAT PAGAR DAN TEMBOK.
-BUAT CABINET DAN TABLE TOP.
-CAT RUMAH DAN PEJABAT /OFFICE.
-PASANG LAMPU,KIPAS,POWER POIN DAN PENDAWAIAN.
-BAIKI ATAP BOCOR DAN BUMBUNG.
-TUKAR DAN CUCI TANGKI AIR.
-BAIKI TANDAS SUMBAT DAN ZINGKI.
-PASANG PINTU DAN TINGKAP.
-BUAT GRILL DAN AWNING. DLL.
"TANPA CAS PENGANGKUTAN"

"BERKUALITI DAN HARGA BERPATUTAN"
"KAMI MENERIMA TAMPAHAN KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA"
012 338 3872 LUKMAN HAKIM

WEBSITE / BLOG: http://lukmanrenovation.blogspot.my/

NAMA PENGIKLAN*: lukmanhakim

Email YANG SAH: servicework@gmail.com



Visitor IP: 210.186.243.69


Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com/
Read more

Pinjaman Tanpa Komitment Bulanan


Jika anda layak makan anda akan memperolehi RM4,000 dalam masa 14 hari bekerja. Selesaikan semua masalah kewangan anda dengan kadar yang segera.
>>Sila klik sini untuk maklumat lanjut<<

Read more

iklan berbayar 468x 60

 
Copyright 2009 iklan mudah
Design by BloggerThemes